Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλια του συλλόγου

Το δικό του μήνυμα για τα 97α γενέθλια του Ολυμπιακού ανήρτησε το πρωί της Πέμπτης (10/3) ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωσε ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στο σύλλογο του Ολυμπιακού, ο οποίος κλείνει 97 χρόνια ζωής.

Στέλνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα για το μέλλον του συλλόγου!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός»

«Πέρασαν 97 χρόνια από τότε που το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της αγνότητας και του πάθους, χρωμάτισαν την πιο όμορφη αθλητική ιστορία.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έγινε σύνδεσμος εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαία υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, για τους νικητές της ζωής.

Γίγαντες των σπορ, γέμισαν με χρυσές σελίδες το βιβλίο της Ιστορίας και η δύναμη και το πάθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έγινε τρόπος ζωής.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανήκει πλέον στην ελίτ των Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών Συλλόγων και όλοι μαζί, ο καθένας από το μετερίζι του, θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά.

Σας διαβεβαιώνω ότι καθημερινά, με όραμα, με πάθος, με σκληρή δουλειά θα υψώνουμε την Ερυθρόλευκη στους υψηλότερους ιστούς.

Χρόνια πολλά μεγάλη μας αγάπη!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι 9+7 στιγμές που τον έκαναν Θρύλο

Δημιούργησε ή όχι λιγότερο σε σχέση με πέρυσι στη Super League;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News