Τραμπζονσπόρ: «Δεν παραχωρεί Μπακασέτα και Κορνέλιους για λιγότερο από 32 εκατομμύρια»
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος έχει μεταταραπεί στον σταρ της ομάδας ενώ παράλληλα και ο Δανός φορ είναι ένας από τους καλύτερους του τουρκικού συλλόγου, αφού φέτος μετρά 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις
Δεν το… κουνάνε εύκολα από την Τραμπζονσπόρ οι Μπακασέτας και Κορνέλιους, καθώς η ομάδα δεν τους παραχωρεί για λιγότερο από 32 εκατομμύρια ευρώ!
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος έχει μεταταραπεί στον σταρ της ομάδας ενώ παράλληλα και ο Δανός φορ είναι ένας από τους καλύτερους του τουρκικού συλλόγου, αφού φέτος μετρά 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τους δύο παίκτες, με την Τραμπζονσπόρ όμως να μην τους… αποχωρίζεται «τσάμπα».
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Αχμέτ Αγκάογλου, πρόεδρος του συλλόγου έχει τονίσει «Παραχωρούνται μόνο με τη ρήτρα τους». Ήτοι, για να φύγουν από την ομάδα θα πρέπει η Τραμπζονσπόρ θα εισπράξει πρώτα 32 εκατομμύρια ευρώ, μιάς και το buy out του Μπακασέτα είναι 12 εκατομμύρια και του Κορνέλιους 20.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
