ΑΕΚ: Δεν γυρνά το χαρτί για τον Σιμόες

Αναμφίβολα, για μια ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία αναστήλωσης και θα κάνει νέο ξεκίνημα έπειτα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το νέο προπονητή, είναι εξαιρετικά αδόκιμο να μιλά κάποιος για μεταγραφικές κινήσεις.

Βέβαια, μια ομάδα έχει συνέχεια και υπάρχουν πράγματα που βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης, που πιθανότατα θα οριστικοποιηθούν έπειτα από τη νέα τάξη πραγμάτων που θα προκύψει.

Εδώ και καιρό σας έχουμε μεταφέρει για την έντονη θολούρα που υπάρχει στην ΑΕΚ γύρω από το μέλλον του Αντρέ Σιμόες. Τις τελευταίες ημέρες, αναπτύχθηκε παραφιλολογία πως τα πράγματα άλλαξαν και ο Πορτογάλος έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει στην Ενωση. Ωστόσο, στην πράξη δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από πουθενά. Το αντίθετο, καθώς τα «θέλω» της ΑΕΚ και οι επιθυμίες του παίκτη, δεν φαίνεται να τέμνονται κάπου.

Δεν μπαίνουν καν σε διαπραγμάτευση

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν φαίνεται καν να υπάρχει πρόθεση να ανοίξει διαπραγμάτευση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σιμόες. Διότι, άπαντες αναγνωρίζουν τη συνεισφορά του αυτά τα χρόνια και τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στα καλά και στα κακά χρόνια της ομάδας, αλλά επίσης αποτελεί κοινή πεποίθηση, ότι θεωρείται πως έκλεισε τον κύκλο του. Τουλάχιστον σε επίπεδο βασικής επιλογής για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς.

Ο Σιμόες από την πλευρά του, έχοντας κάνει ακόμα μια υπέρβαση την τρέχουσα περίοδο, επιστρέφοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του και όντας εκ νέου η πιο αξιόπιστη επιλογή της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή, εκτιμά πως μπορεί να βρει συμβόλαιο άνω του μισού εκατ. ευρώ που λαμβάνει τώρα στο φινάλε της συμφωνίας. Κατά πληροφορίες, ο Πορτογάλος σίγουρα ψάχνεται στην αγορά για ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει.

Με δεδομένο πως ο Σιμόες θέλει να βρει καλύτερο συμβόλαιο και πιστεύει πως μπορεί να είναι κομβικός και στην ΑΕΚ δεν συζητούν στα ίδια επίπεδα και τον βλέπουν πλέον ως εναλλακτική λύση, δεν φαίνεται υπό ποιον τρόπο θα μπορούσε να τέμνονται οι προθέσεις τους. Κάτι που απλά σημαίνει, πως είναι απίθανο να γυρίσει το χαρτί για το μέλλον του Σιμόες στο αμέσως επόμενο διάστημα, εκτός και εάν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News