Άρης: Αλλάζουν τα δεδομένα στο τηλεοπτικό, ανάμεσα σε Νova και Cosmote

Οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό μέτωπο αγγίζουν και τον Άρη και μάλιστα τον φέρνουν μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις, καθώς δυνατά για το νέο συμβόλαιο έχει μπει πλέον και η Cosmote.

Ο Άρης έχει συμβόλαιο με τη Nova, που τίθετα ι υπό διαπραγματευση, καθώς υπάρχει option και για τις δύο πλευρές για τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας. Ως τώρα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλά για τον Άρη, αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερες οικονομικές απολαβές, βάσει των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει κάνει, της θέσης που έχει καταλάβει, αλλά της εμπορικής του αξίας. 

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες η Cosmote χτύπησε την πόρτα του Θόδωρου Καρυπίδη και ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της να ανεβάσει στη δική της πλατφόρμα τους αγώνες του Άρη, με δελεαστικό συμβόλαιο. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι ανοικτά και είναι θέμα προσφοράς, αλλά και συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται θερμό για το τηλεοπτικό μέτωπο, καθώς ο Άρης με την νέα τάξη πραγμάτων προσδοκά σημαντικά έσοδα από την τηλεόραση για τα επόμενα χρόνια. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News