Άρης: Δύο αγωνιστικές σε Ματίγια, καταθέτει έφεση η ΠΑΕ

Άρης: Δύο αγωνιστικές σε Ματίγια, χάνει τους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για τη Super League

Την υψηλότερη προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, επέβαλλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League στον Χαβιέ Ματίγια, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Ισπανούς μέσος τιμωρήθηκε για την χειρονομία που έκανε στον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η ΠΑΕ Άρης θα εφεσιβάλλει την ποινή, ωστόσο ο Ματίγια δεν θα είναι διαθέσιμος σίγουρα στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αν δεν μειωθεί η ποινή στην Εφέσεων θα χάσει και το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η απόφαση αναφέρει:

MAGRO MATILLA JAVIER (Ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3129/4-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News