Άρης: Φωνάζει παρών ο Πάλμα, θεραπεία ο Ντουκουρέ

Άρης: Ο Λουίς Πάλμα πλησιάζει στο ντεμπούτο του, θεραπεία ο Ντουκουρέ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για τη Super League

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα τη Δευτέρα και παράλληλα ο Άκης Μάντζιος ψάχνει λύσεις στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τη δυστοκία στο σκοράρισμα. 

Ο τεχνικός του Άρη έχει ξανά στη διάθεση του τον Φαμπιάνο που θα πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, προσπαθεί όμως να βρει λύσεις εκ των έσω για την μεσοεπιθετική γραμμή. 

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Λουίς Πάλμα δείχνει να βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Είναι νέος και έχει ενθουσιασμό, πάθος και κίνητρο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και έναν ποδοσφαιριστή που δεν τον γνωρίζει το αντίπαλο σκάουτινγκ. Αναμένεται να μπει στην αποστολή και δεν αποκλείεται στους Ζωσιμάδες να κάνει το ντεμπούτο του. 

Χτύπημα στο πόδι ο Ντουκουρέ

Αντίθετα, ο Σεϊκ Ντουκουρέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, καθώς έχει ένα χτύπημα στο πόδι και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετικής μετάβασης, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News