ΑΡΗΣ: Οι Γάλλοι «πετσοκόβουν» τον Μήτρογλου!

«Σε κατάσταση αποτυχίας, απογοητεύει τους φαν του ποδοσφαίρου» γράφει η γαλλική «Le Phoceen»

Ο Άρης προσπαθεί εδώ και καιρό χωρίς επιτυχία να λύσει το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, που συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις με μηδενική προσφορά στον σύλλογο. Οι επαφές και οι συζητήσεις δεν παρουσιάζουν την παραμικρή πρόοδο και ο Μήτρογλου δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. 

Την ίδια στιγμή, ένα δημοσίευμα από τη γαλλική «Le Phoceen», έρχεται να συγκρίνει την παρουσία του στον Άρη με αυτή την Μαρσέιγ και να ξεσπαθώσει σε βάρος του, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για έναν πρώην ποδοσφαιριστή!

«Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά την Μαρσέιγ όπου κόστισε μία περιουσία, συνεχίζει να απογοητεύει τους φαν του. Τον περασμένο Ιανουάριο έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μασσαλίας και πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όμως παραμένει σε μία κατάσταση αποτυχίας. Έξι μόλις μήνες μετά την άφιξή του έγινε κουβέντα για να αποχωρήσει και τώρα η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί περισσότερο, καθώς η ελληνική ομάδα προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί», αναφέρει το δημοσίευμα και καταλήγει. «Ο 33χρονος φορ δεν παίζει πλέον καθόλου αν και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και οι συζητήσεις για φιλικό χωρισμό έχουν διακοπεί. Μιλάμε για τέλος καριέρας».   

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News