Άρης Προετοιμασία: Στην Αυστρία για δουλειά και φιλικά - Περιμένει ενισχύσεις

Άρης Προετοιμασία: Στην Αυστρία για δουλειά και φιλικά – Περιμένει ενισχύσεις | Super League

Στο Σόχαου της Αυστρίας, στο ίδιο προπονητικό κέντρο που είχε βάλει τις βάσεις και την περσινή χρονιά, θα εγκατασταθεί από σήμερα μέχρι και τις 8 Ιουλίου ο Άρης, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ο Χερμάν Μπούργος θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο ίδιος το δικό του πρόγραμμα και παράλληλα να αρχίσει το χτίσιμο του κορμού, καθώς έχουν αποχωρήσει σημαντικοί ποδοσφαιριστές και αναμένονται οι αντικαταστάτες τους. Τις επόμενες μέρες και μέχρι το Σάββατο οι άνθρωποι του Άρη αισιοδοξούν ότι πέντε- έξι ποδοσφαιριστές θα κάνουν το δρομολόγιο για την Αυστρία. 

Παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός θα δει την ομάδα του στα τρία φιλικά που έχουν προγραμματιστεί, την Παρασκευή 1/7 (18:30) με αντίπαλο το Αμβούργο, τη Δευτέρα 4/7 (16:00) με τη Γάνδη και την Πέμπτη 7/7 (18:30) με τον Άρη Λεμεσού.

Την αποστολή (στην οποία συμμετέχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές) αποτελούν οι: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Πίρσμαν, Χάιροβιτς, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Μέχρι τώρα μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν, ενώ το βράδυ στις 22:50 αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος μόλις υπογράψει θα ταξιδέψει στην Αυστρία (πιθανότατα την Πέμπτη). 

Νέος επικεφαλής του ιατρικού τιμ θα είναι είναι ο χειρουργός ορθοπεδικός Νίκος Ξυλούρης με συνεργάτη τον επίσης ορθοπεδικό Στράτο Γερακόπουλο. Ο Νίκος Ξυλούρης θα είναι κανονικά με την αποστολή Αυστρία. 

 

Μπράμπετς: «Πάμε για δουλειά, θα είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Ο Τσέχος Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε εκ μέρους των παικτών του Άρη για την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε πριν από μία εβδομάδα και κάναμε δυνατές προπονήσεις, αλλά είχαμε και αντίπαλο τη ζεστη. Πάμε τώρα στην Αυστρία για να συνεχίσουμε τη δουλειά για τη νέα σεζόν. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη. Για μένα είναι καλό που θα παίξουμε γρήγορα το πρώτο παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε», είπε και πρόσθεσε: «Είχα λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ, αλλά θα δουλέψω, θα ακολουθήσω το πρόγραμμα του προπονητή και θα είμαι έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες μου». 

Ποιοι αποχώρησαν από το ρόστερ

Αντίθετα σε σχέση με το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Δεληζήσης, Λούμορ, Γκάνεα, Σάκιτς, Μάνος, Λόπεθ, Ντουάρτε, Μήτρογλου, Μοχάναντ Αλί. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News