Άρης: Ψάχνει λύσεις ενόψει του ΠΑΣ

Στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισαν προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Από τη μια το βαρύ κλίμα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Άλκη. Από την άλλη η απογοήτευση για την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο. Και μπροστά μόνο οι υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που ξέρουν ότι τη Δευτέρα τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. 

Ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν να ηρεμήσουν τις δύο τελευταίες μέρες, να σκεφτούν και να βρουν απαντήσεις. Σήμερα επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου και άρχισαν προετοιμασία για το ματς στους Ζωσιμάδες, για το οποίο έχει επιστρέψει και πάλι η πίεση για νίκη, καθώς οι αγωνιστικές τελειώνουν. 

Το πιο ευχάριστο νέο δημιουργεί συνιστά η επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν, που εξέτισε την ποινή του και θα βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός Ασλανίδης ήταν αρκετά καλός στο ντεμπούτο του, όμως ο Φαμπιάνο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της άμυνας. 

Μπελάς το σκοράρισμα

Το πρόβλημα που παραμένει για παίκτες και προπονητή είναι το σκοράρισμα. Ο Άρης δεν μπορεί να βρει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν απέκτησε σέντερ φορ (αν και ψάχνει στη λίστα των ελεύθερων) και οι εξτρέμ του δείχνουν κουρασμένοι και χωρίς ιδέες. Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι τη Δευτέρα, καθώς θα έχουν περισσότερο χρόνο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που ίσως κληθούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. 

.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News