Χερμάν Μπούργος: «Είμαι ενθουσιασμένος από τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας»

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος μίλησε στην NOVA ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Κυριακή (13/03-19:00).

Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρώτη του εντύπωση από τον οργανισμό του Άρη, στον πρώτο αγώνα του πλέι οφς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά και στην σχέση του με τον πρώην προπονητή των «κιτρίνων» Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ: 

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, έχουμε θετικά αποτελέσματα. Κλείνει ο κύκλος του πρωταθλήματος και ανοίγει των πλέι οφ».

Για το τι του έχει προκαλέσει εντύπωση μέχρι στιγμής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να αποδίδουμε γι’ αυτούς, όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα».

Αναφορικά με το γεγονός πως ο Άρης την τελευταία φορά που νίκησε τον Ολυμπιακό είχε προπονητή επίσης Αργεντινό, τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τι συνδέει τον ίδιο μαζί του: 

«Έχουμε σχέση, τον ξέρω και τον σέβομαι. Είναι σας μεγάλος αδερφός μου».

Σχετικά με το τι διαφορά θα έχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι: 

«Το προηγούμενο αποτέλεσμα, το αφήνουμε στην άκρη. Πάμε να διεκδικήσουμε κάτι και από αυτό το παιχνίδι, που είναι η νίκη».

Για τον τραυματισμό του Μαντσίνι και τον Γκαρσία:

 «Περιμένουμε ενημέρωση από τον ιατρό για τον Μαντσίνι. Ο Γκαρσία επέστρεψε σήμερα, είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή να υπάρχουν αυτοί οι παίκτες μέσα στην ομάδα, αλλά η ομάδα απαρτίζεται και από άλλους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε».

Για το δέσιμο που έχει με τους φιλάθλους του Άρη: 

«Η ομάδα, ο κόσμος, η διοίκηση, δεν είμαστε ξεχωριστά. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε όλοι μαζί. Τα θετικά αποτελέσματα να τα γιορτάζουμε όλοι μαζί».

Αναφορικά με το αν θα παρουσιάσει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο ο Άρης, έχοντας πλέον αποβάλει την πίεση: 

«Έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνουμε την απόδοση μας. Για όλους όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα πρέπει να περάσει αυτό το μήνυμα. Αγωνιζόμαστε για να ανεβάζουμε συνέχεια την απόδοση μας και να διεκδικούμε τη νίκη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News