ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Γεια σου, είμαι ο Τσάβι, θέλεις να παίξεις στην ομάδα;»

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» αναλαμβάνει προσωπικά τις διερευνητικές συνομιλίες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Τσάβι έχει επιλέξει να έρχεται πρώτος σε επαφή με τους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. 

«Γεια, είμαι ο Τσάβι, θέλεις να παίξεις για την Μπαρτσελόνα;». Με αυτή τη φράση σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, προσεγγίζει ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αφού πρώτα έχει καταλήξει σε αυτούς με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ματέου Αλεμάνι.

Θέλει πιστούς παίκτες στο πλευρό του και τον ενδιαφέρει η οπτική των ίδιων, πριν αναλάβουν οι διοικούντες να ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση. Το έχει κάνει με τον Φεράν Τόρες ήδη αλλά και τον Άλβατο Μοράτα. 

Άλλωστε η προσωπικότητά του και η επιρροή που ασκεί στους παίκτες, ήταν και ο λόγος που επέλεξαν οι «μπλαουγκράνα» να τον φέρουν πίσω ώστε να σώσει το σύλλογο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον αγωνιστικό τομεά. 

«Η φιλοσοφία του Τσάβι φαίνεται ξεκάθαρη και δεν είναι άλλη από το να δώσει ισπανική ταυτότητα στην ομάδα του. Εκτός από παίκτες που είναι «γέννημα – θρέμμα» της Μπαρτσελόνα, η επιλογή Φεράν Τόρες, Άλβαρο Μοράτα και Θέσαρ Αθπιλικουέτα,  αποδεικνύουν αυτή τη στρατηγική από μέρους του. Και την ώρα που ο Τζουάν Λαπόρτα τα… δίνει όλα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο καταλανός τεχνικός έχει επικεντρωθεί σε πιο ρεαλιστικούς στόχους προκειμένου να «χτίσει» την ομάδα του», τονίζουν οι Ισπανοί. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News