Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε σε όλα με τον Ραφίνια

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον Ραφίνια της Λιντς Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των «παγωνιών» αναμένεται να πιέσει την διοίκηση της ομάδας να δεχθεί την δεύτερη προσφορά των Καταλανών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την μεταγραφή του. Κομβικό ρόλο στην περίπτωση αυτή έχει παίξει ο ατζέντης του παίκτη, Ντέκο, που τον πρότεινε στην διοίκηση της ομάδας των «μπλαουγκράνα» με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις απ’ όταν ήταν παίκτης της.

Το συμβόλαιό του Ραφίνια με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει πενταετή διάρκεια. Έτσι, αν όλα κυλήσουν ομάλα, ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα γίνει η τέταρτη μεταγραφή των Καταλανών για το καλοκαίρι μετά τους Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν και Κεσί με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία. Μάλιστα, οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μαζραουί του Άγιαξ.

Ο Ραφίνια θυμίζουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την Λιντς, αλλά οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν παγώσει εδώ και αρκετό καιρό. Τα «παγώνια» έχουν ήδη απορρίψει μία πρόταση ύψους 35 εκ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα. Υπάρχει περίπτωση η ομάδα του Τσάβι να συμπεριλάβει στις συζητήσεις και τον Μινγκέθα για να κλείσει το deal και να μην ανέβει δυσθεώρατα το ποσό που πρέπει να καταβάλει το καταλανικό κλαμπ.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ και ο Ντέκο έχουν δεσμευθεί να απορρίψουν κάθε προσφορά άλλης ομάδας που θα φτάσει στα γραφεία των ιθυνόντων της Λιντς για να πιέσουν ακόμη περισσότερο για την ολοκλήρωση του deal.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News