ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης Πασχαλάκης και Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Νέλσον Ολιβέιρα μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης

Δύο μέρες πριν τη  ρεβάνς με τη Γάνδη στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του Conference League

Στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε, όπως αναμενόταν, κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη, που ξεκίνησε θεραπείες. Ο Νέλσον Ολιβέιρα, προπονήθηκε για δεύτερο μέρα σε φουλ ρυθμούς, και βάζει πλώρη για την επιστροφή του στη δράση, στις αναμετρήσεις του Απριλίου. 

Προπόνηση στην Τούμπα και αναχώρηση για Βέλγιο

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην προπονηθεί στην έδρα της Γάνδης την παραμονή της αναμέτρησης. Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν την Τετάρτη πρωινό ραντεβού στην Τούμπα, και συγκεκριμένα στις 10:30, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με την αποστολή να αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για το Βέλγιο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News