Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσιογράφος τον λέει «τρελό» και αναρωτιέται αν η UEFA θα τον τιμωρήσει

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσιογράφος τον λέει «τρελό» και αναρωτιέται αν η UEFA θα παρέμβει για να τον τιμωρήσει»

Το όνομά του είναι Νταμιάνο Ντανιέλ Ριόλο, είναι δημοσιογράφος του RMC και χθες το βράδυ ήταν -ή τουλάχιστον έδειχνε- έξαλλος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αφορμή η ατάκα που φέρεται να ξεστόμισε ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ. Αποχωρώντας από τη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι θα ήταν καλύτερα οι οπαδοί της Μαρσέιγ να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

«Η δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι τρελή. Ο τύπος είναι τρελός για να λέει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν αν η UEFA μπορεί να παρέμβει για να τον τιμωρήσει», ωρυόταν λίγο αργότερα ο Ντανιέλ Ριόλο.

 

Πρόκειται για 52χρονο Γαλλοϊταλό δημοσιογράφο, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τις νομικές του σπουδές, σπούδασε δημοσιογραφία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Τύπου και ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος το 1999. Πλέον εργάζεται στο RMC.

Το 2003, εξέδωσε το βιβλίο «Οι Καλύτεροι Εχθροί», μια έρευνα για τον ανταγωνισμό μεταξύ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησαν δύο βιβλία του για την ιστορία της Παρί, ακόμα ένα με συνεντεύξεις εμβληματικών προσωπικοτήτων και πάλι της Παρί. Ακολούθησαν αλλά τρία βιβλία και η συνεργασία του με την εκπομπή After Foot στο ραδιόφωνο του RMC από το 2006.

Μάλιστα για μικρό χρονικό διάστημα συνυπήρξε στην εκπομπή με τον Ρολάν Κουρμπίς, τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού (12973-74).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News