Παναθηναϊκός: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια γυναίκα χάλασε κλεισμένη μεταγραφή επιτελικού μέσου!

Ο Παναθηναϊκός είχε έτοιμο ποδοσφαιριστή να μπει στο αεροπλάνο, όμως την τελευταία στιγμή η συμφωνία ακυρώθηκε με μία απίστευτη δικαιολογία.

Η καθυστερημένη υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού, προκαλεί την ενόχληση του κόσμου. Όχι άδικα, αφού το ρόστερ δεν έχει ενισχυθεί όσο θα έπρεπε εν όψει του Γ’ προκριματικού γύρου του Conference League με τη Σλάβια Πράγας.

Ωστόσο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αργεί να επιλέξει, αλλά με άλλους που επέλεξε στη διάρκεια του Ιουλίου, η διοίκηση συμφώνησε μαζί τους και την τελευταία στιγμή, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπαναχώρησαν.

Το πιο γνωστό παράδειγμα είναι ο Αλεσάντρο Σεπφ. Ο Αυστριακός είχε αποδεχτεί την πρόταση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και στην ΠΑΕ περίμεναν την ανταλλαγή συμβολαίων. Αντί για αυτό, ο 28χρονος μέσος επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα και αθέτησε την υπόσχεση του.

Τώρα, ο Σεπφ δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα και προσπαθεί να επικοινωνήσει ξανά με τον Γιοβάνοβιτς, για να τον πείσει να συνεργαστούν. Αν ο Αυστριακός δεν συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα, ο Παναθηναϊκός θα είχε «οχτάρι» στο ρόστερ από τις αρχές Ιουλίου.

Ενδεικτικό της… γκίνιας που έχουν οι παράγοντες του Τριφυλλιού, είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η τελευταία συμφωνία. Στο μέσο της προηγούμενης εβδομάδας, η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα είχε βρει με επιτελικό μέσο, ο οποίος δήλωνε έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Λίγο πριν οριστικοποιηθεί η άφιξη του, ο εν λόγω παίκτης, τηλεφώνησε σε «πράσινο» διοικητικό στέλεχος, ζήτησε συγνώμη και τον ενημέρωσε ότι τελικά δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό. Στην ερώτηση «τι συνέβη;», η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν πως η γυναίκα του απορρίπτει τη μετακόμιση στην Αθήνα και του είπε πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στη χώρα μας.

Απίστευτο και όμως, παναθηναϊκό…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News