Σπέτσια - Ρόμα 0-1: Λύτρωση από την άσπρη βούλα με Έιμπραχαμ στο 90+9’

Μια πολύ δύσκολη και αγχωτική, όπως πήγε το παιχνίδι, νίκη κατάφερε να πάρει η Ρόμα, η οποία κέρδισε, εκτός έδρας, την Σπέτσια των 10 παικτών, με 1-0 και γκολ του Έιμπραχαμ, με πέναλτι στο 90+9’.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι κάτι που δεν μαρτυράει το σκορ, με τα στατιστικά όμως να είναι σαφώς υπέρ τους, καθώς τόσο σε θέμα κατοχής όσο και σε θέμα τελικών προσπαθειών δεν υπήρχε θέμα σύγκρισής.

Η Ρόμα, βοηθούμενη και από την αποβολή του Αμιάν στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφερε να καταγράψει 31 τελικές προσπάθειες με 23 απ’ αυτές να είναι στο δεύτερο μέρος.

Παρά τον μεγάλο αριθμό για να έρθει η νίκη, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90+9’ ο Έιμπραχαμ να στήσει τη μπάλα στα 11 βήματα και στη συνέχεια να ευστοχήσει, δίνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, στη μάχη που δίνει για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Με το τρίποντο αυτό η Ρόμα ανέβηκε στην 6η θέση, με 44 βαθμούς, 1 βαθμό πάνω από την Λάτσιο, η οποία αγωνίζεται κόντρα στη Νάπολι. Η Σπέτσια με την ήττα της αυτή, συνέχισε το αρνητικό της σερί των 3 ηττών και των 4 αγώνων χωρίς νίκη και παρέμεινε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς 4 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News