ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για το -5

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα για το -5 το απόγευμα της Τετάρτης (2/3), στην οποία ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ζητά να του επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που αφαιρέθηκαν.

Οι δικηγόροι της ομάδας της Ηπείρου θεωρούν πως δεν πρέπει να υπάρξει τιμωρία και μάλιστα κατέθεσαν γνωμοδότηση καθηγητή νομικού δικαίου που εξηγεί τους λόγους που θα πρέπει να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Υποστήριξαν, πως αν υπάρχει ακόμα μια μικρή αμφιβολία από την επιτροπή, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει παραγραφεί μετά από 7 χρόνια.

Ο κ. Λαζάνης επικεντρώθηκε στην παραγραφή της υπόθεσης και ανέπτυξε το καθεστώς μεταβίβασης μετοχών και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται στην Ελλάδα.

Μένει να δούμε ποιά θα είναι η απόφαση της ΕΠΟ, αφού πρώτα εξεταστούν όλα τα δεδομένα, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ ζητά να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή την Παρασκευή, αφού την ερχόμενη Κυραική θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Super League και θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία, πριν την έναρξη των πλέι – οφ.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών και 100.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και 20.000 ευρώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, για παραβίαση του κανονισμού αναφορικά με τη μεταβίβαση μετοχών.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News