Στοίχημα: Δυο ισοπαλίες και ένας άσος στην Σουηδική Allsvenskan

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους σημερινούς αγώνες της Allsvenskan 

Η Σουηδία σας αρέσει; Ωραίες ψηλές ξανθές κοπέλες, βιοτικό επίπεδο υψηλό και ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Ωραίος ο πρόλογος, έτσι απλώς, για να σας προϊδεάσουμε το τι θα επακολουθήσει.

Αγώνες από την Σουηδική Allsvenskan περιλαμβάνει το μενού και πάμε στις προτάσεις μας, αρχίζοντας από την αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν. Από τρεις νίκες και δυο ήττες έχουν οι δυο αντίπαλοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα πόντο περισσότερο. Η Έλφσμποργκ έχει ηττηθεί μια φορά στο γήπεδο της, ενώ η Τζουργκάρντεν δεν έχει καταφέρει να νικήσει εκτός. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Την ισοπαλία θα ακολουθήσουμε και στο ματς Χέλσινγκμποργκ – Νόρκεπινγκ. Μόλις μια νίκη έχουν οι γηπεδούχοι και βρίσκονται πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις. Κάποτε πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα, ωστόσο τώρα μάχονται για την παραμονή. Η φανέλα όμως παραμένει «βαριά». Η Νόρκεπινγκ δεν έκανε καθόλου καλό ξεκίνημα, αλλά κατάφερε να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και με δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια ανέβηκε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Φέτος πάντως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Στο ντέρμπι ουραγών η Σούντσβαλ υποδέχεται την Ντέγκερφορς και θα στηρίξουμε τον άσο. Οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη και αυτή εντός έδρας, ενώ η Ντέγκερφορς δεν έχει κατακτήσει ούτε πόντο και έχει βρει δίχτυα μόλις δυο φορές. Αν η Σούντσβαλ δεν κερδίζει αυτά τα ματς, τότε είναι άξια της μοίρας της.

20:00 Σούντσβαλ – Ντέγκεφορς 1 (2.20)

20:00 Χέλσινγκμποργκ – Νόρκεπινγκ Χ (3.50)

20:00 Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν Χ (3.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News