Στοίχημα: Ανοιχτό ματς στη Νέα Υόρκη

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (3/7).

Στο «Γιάνκι Στέιντιουμ» της Νέας Υόρκης, η Νιού Γιόρκ Σίτι φιλοξενεί την Ατλάντα Γιουνάιτεντ σε ματς το οποίο χαρακτηρίζεται κρίσιμο και από τις δύο πλευρές.

Η Νιού Γιόρκ Σίτι, πρωταθλήτρια του MLS, το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά με αποτέλεσμα από εκεί που βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας του αμερικάνικου πρωταθλήματος να έχει υποχωρήσει.

Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2) και η άμυνά της παρουσιάζεται αναξιόπιστη. Να σημειώσουμε πως σ’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, λοιπόν, μέτρησε δέκα γκολ κατά.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ, στο μεταξή, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ έχει μόλις μια επιτυχία στις έσχατες έξι αγωνιστικές της λίγκας. Εκτός έδρας επίσης δυσκολεύεται, αλλά καθώς παλεύει για να πάρει εισιτήριο για τα πλέι οφ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει. Με τις δύο ομάδες να έχουν αμυντικά προβλήματα, πηγαίνω στην επιλογή του goal/goal και Over 2,5.

Goal/Goal στο Ουρακάν-Ρίβερ Πλέιτ

Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, τώρα, η Ουρακάν παίζει με τη Ρίβερ Πλέιτ. Η Ουρακάν είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), ενώ η Ρίβερ Πλέιτ προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μετά τις αλλαγές στο ρόστερ της. Παράλληλα, προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Βέλεζ Σάρσφιλντ για το Copa Libertadores (30/6) και με το δεύτερο ματς στις 7/7 αναμένεται ροτέισον. Ωστόσο, διαθέτει ποιότητα για να κάνει ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

00:00 Νιού Γιόρκ Σίτι-Ατλάντα Γιουνάιτεντ MLS G/G και Over 2,5 (1,83)

03:00 Ουρακάν-Ρίβερ Πλέιτ Liga Profesional Αργεντινής G/G (1,75)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News