ΙΠΠΑΣΙΑ: Πρωτιά για την Ιόλη Μυτιληναίου στον διεθνή αγώνα της Deauville

Στο διεθνή αγώνα CSI3* της Deauville στη Γαλλία η Ιόλη Μυτιληναίου μετείχε μαζί με το άλογό της La Perla Vd Heffinck στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.50μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Εξαιρετικά τα πήγε η Ιόλη Μυτιληναίου στον διεθνή αγώνα CSI3* της Deauville στη Γαλλία, που είχε και τον χαρακτήρα γερής πρόβας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων 2021. Πήρε μέρος μαζί με το άλογό της La Perla Vd Heffinck στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.50μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Η Ελληνίδα αμαζόνα, που ετοιμάζεται να μετάσχει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, σημείωσε διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους και με τον καλύτερο χρόνο 40.42 πήρε την 1η  θέση σε σύνολο 59 αθλητών. Είναι η πρώτη πρωτιά της Ιόλης σε αγώνισμα Grand Prix 3* που μετράει για την παγκόσμια κατάταξη Longines Rankings. Στα τέλη Ιουλίου 2021, η Ιόλη βρισκόταν ήδη στη θέση 345 (υψηλότερη θέση για Έλληνα ιππέα ή αμαζόνα) με άνοδο 69 θέσεων από τον προηγούμενο μήνα, και με αυτό το αποτέλεσμα θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην επόμενη κατάταξη που θα δημοσιευθεί στα τέλη Αυγούστου 2021.

Επόμενος μεγάλος αγώνας για τη νεαρή Ελληνίδα αμαζόνα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί 1-5 Σεπτεμβρίου, 2021 στο Riesenbeck της Γερμανίας, στο οποίο θα συμμετέχει με το πρώτο της άλογο, τον Levis de Muze.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News