ΙΠΠΑΣΙΑ: Τη 12η θέση η Μυτιληναίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενηλίκων η Ιόλη Μυτιληναίου με το άλογό της Levis de Muze κατέλαβε τελικά την 12η θέση σε σύνολο 65 κορυφαίων ιππέων και αμαζόνων.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της υπερπήδησης εμποδίων πέτυχαν η Ιόλη Μυτιληναίου και ο Levis de Muze στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων 2021 που έλαβε χώρα από τη 1 μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο Riesenbeck της Γερμανίας.

Η 24χρονη Ελληνίδα αμαζόνα στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ατομικού αγωνίσματος και να καταλάβει τελικά την 12η θέση σε σύνολο 65 κορυφαίων ιππέων και αμαζόνων.

Η νεαρή αμαζόνα με το 10χρονο άλογό της στον πρώτο γύρο του Τελικού (4ο συνολικά για το Πρωτάθλημα) χρεώθηκαν με 1 βαθμό ποινής από υπέρβαση του ορίου χρόνου, που έφερε το σύνολό των βαθμών ποινής τους σε 4.64 βαθμούς και τους ανέβασε στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης και ως το μοναδικό ζευγάρι στη διοργάνωση χωρίς σφάλματα εμποδίων μετά από τέσσερις γύρους. Δυστυχώς στον δεύτερο γύρο του Τελικού (5ο γύρο συνολικά), η Ιόλη με τον Levis δεν ολοκλήρωσαν τη διαδρομή με αποτέλεσμα να καταταγούν στην 12η θέση στην Ευρώπη, που αποτελεί όμως πολύ μεγάλη επιτυχία για την ίδια και την Ελληνική Ιππασία.

ΠΗΓΗ: Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News