ΙΠΠΑΣΙΑ: Οι ελληνικές ομάδες για το Βαλκανικό πρωτάθλημα

Ανακοινώθηκαν οι αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα, στη δεύτερη μεγάλη διεθνή διοργάνωση, που πραγματοποιείται εντός του 2021 από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας εν μέσω πανδημίας και πάντα με αυστηρή τήρηση όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2021, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που πραγματοποιείται εντός του 2021 από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας εν μέσω πανδημίας και πάντα με αυστηρή τήρηση όλων των σχετικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων θα πάρουν μέρος η Ελλάδα, η Τουρκία, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Ρουμανία και, για πρώτη φορά, η Κύπρος.

Στην Κατηγορία Παίδων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν η Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna vnt Steenputje 2, η Μάγια Δρακάκη με τον Broadway de Saintfray, η Σοφία Κουδούνα με την Luxiana και η Μαγδαληνή Ανανιάδη Κούρογλου με τον Bambou II, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν η Αριάννα Δαρεμά με την Calice 6, η Μαριάννα Θεοδώρου με την Segovia Tame 7, η Άρτεμις Ταλιάκη με τον Hip Hop du Bois Madame και η Παρασκευή Κανελλάκη με τον Urthago des Mottes 2.

Στην Κατηγορία Εφήβων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν η Μελίνα Πειμανίδη με τον Indy S, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella II, η Εβελίνα Βόγλη με τον Aliboron, η Τζώρτζια Σκλαβενίτη με τον Magico, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν η Μαρία Γκουνέλα με τον For Conty 6, η Θεοδώρα Ανδρέου με τον Per On, η Άρτεμις Πίτσικου με την Venice 8 και η Μαρία Κοκκινάκη με τον Armagedon delle Roane.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν ο Δημήτρης Δρούγας με τον Sacripan GD, η Αθηνά Ζολώτα με τον Ulysse d Orbec, η Μαριάνση Κυριακοπούλου με τον Hopalong Hans και ο Γιώργος Μειμαρίδης με τον Larimar des Baumes, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μπαλιούσης με τον Saphir du Pestel.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Atash de la Hogue, η Αμάντα Καραγεώργου με τον Rusdie, η Κατερίνα Doubobel με την Fleur VL και η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν η Βάσω Αμπαρτζίδη με τον Szilaj, η Ελίνα Δενδρινού με τον Daknaan, η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt, η Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly de Rhodes.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν ο Άγγελος Τουλούπης με τον Lord Mexx 2, η Μόνικα Μαρτίνη με τον Electic Elvis, ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio και η Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με την Fyenda, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν ο Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Charmont, η Νικολίνα Μακαρώνα με τον Arc de Triomphe, ο Ηλίας Μπαλιούσης με τον Capser d Argouges και ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Copyright.

Αρχηγός της Βαλκανικής Ομάδας Υπερπήδησης Εμποδίων είναι ο κ. Γιώργος Φραγκογιάννης.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία θα πάρουν μέρος η Ελλάδα, η Τουρκία, η Κροατία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Στην Κατηγορία Παίδων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν η Καρολίνα Ατσαλάκη με τον Spoekedammetje S Nikos, η Δανάη Γιαννοπούλου με τον White Man – ΑΚΙΒ, η Μυρτώ Δημητσάνη με τον Humphrey de la Vigne και η Κατερίνα Θωμαίδου με τον Maximouse, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστεί μέρος ο Ράμσης Ρώτας Γκερέις με τον Marvel 7.

Στην Κατηγορία Εφήβων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez 4, η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black, η Χριστίνα Ρέτσου με την Elise και η Ζωή Τερτίπη με τον Capuchino, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν η Ισαμπέλα Ατσαλάκη με την Desteny και η Κορίνα Γαγάνη με τον Boy Altena.

Τέλος, στην Κατηγορία Ενηλίκων την Ελληνική Ομάδα αποτελούν η Φαίη Βαρβιτσιώτη με τον Salvanos Song, η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor, η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao, ενώ μόνο για το Ατομικό θα αγωνιστούν η Δήμητρα Μασσάρου με τον White Magic 23 και ο Χρήστος Σαχίνογλου με τη Vabello.

Αρχηγοί της Βαλκανικής Ομάδας Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι από κοινού οι κυρίες Ελένη Μυράτ και Τζοάννα Γεωργοπούλου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΟΙ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News