ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. η Τόλιου
Συνεχίζει στα «πράσινα» η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό και στο διπλό, που δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια πινγκ πονγκ Κατερίνα Τόλιου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή Κατερίνα Τόλιου.
Η αθλήτρια του ΠΑΟ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν λίγες ημέρες στο ατομικό ενώ ήταν και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό.
Σε δήλωση της η Τόλιου τόνισε «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό. Η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική και για εμάς και για τις άλλες ομάδες.
Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά ενώ υπάρχουν και αρκετές καλές ξένες αθλήτριες στο πρωτάθλημα.
Ελπίζω αυτή η χρονιά να κυλήσει ομαδά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις εγχώριες διοργανώσεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θύρα 7: Ο οπαδός του Ολυμπιακού που από σωτήρας, έγινε θύμα στα ίδια σκαλοπάτια
- Παναθηναϊκός: Μήνυμα μνήμης και σεβασμού για τη Θύρα 7 – «Ποτέ ξανά»
- Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι οι «άλλοι λόγοι» που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Να νικήσει τον Ολυμπιακό και ο Μπενίτεθ να κερδίσει τους παίκτες αποτρέποντας «έκρηξη» στο Κορωπί
- Μεντιλίμπαρ – Μπενίτεθ: Έντεκα χρόνια μετά, ξανά αντίπαλοι
