ΙΠΠΑΣΙΑ: Την 5η θέση η Μυτιληναίου στη Στοκχόλμη

Στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων CSI4* στη σουηδική πρωτεύουσα η Ιόλη Μυτιληναίου με τον ίππο L’artiste de Toxandra ήρθε 5η στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.55μ..

Πολύ καλό πλασάρισμα για την Ιόλη Μυτιληναίου στο κορυφαίο διεθνές μίτινγκ υπερπήδησης εμποδίων CSI4* στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ιππεύοντας τον ίππο L’artiste de Toxandra, η Ελληνίδα αμαζόνα, έλαβε μέρος την Κυριακή στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.55μ. στο κλειστό ιπποδρόμιο «Friends Arena» και πήρε την 5η θέση παρουσία. Αγωνίστηκε μάλιστα, μπροστά σε 12.000 θεατές.

    Η Μυτιληναίου, είχε άπταιστη διαδρομή στον κανονικό γύρο και τέσσερις βαθμούς ποινής στο μπαράζ με χρόνο 43,65, όπου πήραν μέρος έξι αθλητές σε σύνολο 18. Νικητής αναδείχθηκε ο Σουηδός, Χένρικ Βον Εκερμαν με την Glamour Girl και με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 39,60.

    Παράλληλα, η Μυτιληναίου με το άλογό της, στον ίδιο αγώνα, είχε πάρει μέρος σε αγώνισμα ύψους 1.50μ. καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 48,79. 

    Πριν από τον κορυφαίο αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρισκόταν στην 197η θέση της παγκόσμιας κατάταξης Longines Rankings του Οκτωβρίου 2021 και με τις τελευταίες της επιτυχίες αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την θέση της.

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΑΪΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News