ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.: Η ποδοσφαιρική ομάδα ακρωτηριασμένων στην πρώτη της συμμετοχή σε διοργάνωση
Ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο πλαίσιο της εξέλιξης και της επέκτασης των αθλητικών του δραστηριοτήτων
Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος:
Η ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο κύπελλο Ανάπτυξης που διοργανώνεται στη Μεταμόρφωση και αντιμετωπίζει τον Ηροδικό και τους Καστελλάνους.
Το τμήμα είχε προανναγγελθεί ότι θα συσταθεί νωρίτερα ωστόσο η πανδημία έφερε πίσω χρονικά όλη την κατάσταση για το άθλημα στην Ελλάδα.
Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις τρεις ομάδες που «τρέχουν» για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.
Το ρόστερ του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους εξής: Αλέξανδρος Υδραίος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Τάσος Τσίγκας, Δημήτρης Αγριανίτης, Βασίλης Τουμαράς, Βασίλης Μπακογιάννης και Πέννυ Σκάρου.
Ο Παναθηναϊκός παίζει στις 11 με τον Ηροδικό και εν συνεχεία θα αγωνιστεί με τους Καστελλάνους στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης που εδρεύει στην οδό Ηλείας 14.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- ΕΟΚ: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
