ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.: Η ποδοσφαιρική ομάδα ακρωτηριασμένων στην πρώτη της συμμετοχή σε διοργάνωση
Ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο πλαίσιο της εξέλιξης και της επέκτασης των αθλητικών του δραστηριοτήτων
Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος:
Η ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο κύπελλο Ανάπτυξης που διοργανώνεται στη Μεταμόρφωση και αντιμετωπίζει τον Ηροδικό και τους Καστελλάνους.
Το τμήμα είχε προανναγγελθεί ότι θα συσταθεί νωρίτερα ωστόσο η πανδημία έφερε πίσω χρονικά όλη την κατάσταση για το άθλημα στην Ελλάδα.
Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις τρεις ομάδες που «τρέχουν» για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.
Το ρόστερ του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους εξής: Αλέξανδρος Υδραίος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Τάσος Τσίγκας, Δημήτρης Αγριανίτης, Βασίλης Τουμαράς, Βασίλης Μπακογιάννης και Πέννυ Σκάρου.
Ο Παναθηναϊκός παίζει στις 11 με τον Ηροδικό και εν συνεχεία θα αγωνιστεί με τους Καστελλάνους στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης που εδρεύει στην οδό Ηλείας 14.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Η Capital Maritime & Trading Corp. Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου
- Ολυμπιακός: Αυτά συμβαίνουν και στις ελίτ ομάδες, αυτός δεν ήταν... ελίτ διαιτητής
- Ολυμπιακός: Ανθεκτικός και στις προκλήσεις!
- Ολυμπιακός: Το ιστορικό ρεκόρ του Μπαρτζώκα!
- Λος Αντζελες: Δολοφονήθηκαν ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ με τη σύζυγό του – Στο «κάδρο» ο γιος τους
