ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δεν μπορούν τα παλικάρια της άμυνας

Ο Ραλφ Ράνγκνικ εισηγήθηκε αρνητικά για το τρίο της άμυνας, Μαγκουάιρ, Σο και Ουάν-Μπισάκα και ζήτησε να αντικατασταθούν με άλλους, καλύτερους παίκτες.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη περίοδο, αλλά θα παραμείνει στην ομάδα ως σύμβουλος. Με την ιδιότητα αυτή αξιολογεί το υπάρχον υλικό και ήδη εισηγήθηκε αρνητικά για τους Μαγκουάιρ, Σο και Ουάν-Μπισάκα.

Ο Γερμανός υπηρεσιακός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει δει την άμυνά του να έχει δεχτεί 29 γκολ φέτος, τα περισσότερα από τις ομάδες που βρίσκονται στις εννέα πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με εξαίρεση τα 30 της Γουέστ Χαμ, που έχει δώσει όμως δύο ματς περισσότερα.

Σε μια πρώτη συνάντηση που έγινε με τη διοίκηση της ομάδας, φάνηκε η διάθεση να αναλάβει ο Ράνγκνικ ηγετικό ρόλο στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας και να κάνει τις προτάσεις του στον νέο CEO, Ρίτσαρντ Άρνολντ. Σε αυτήν την κουβέντα ανέφερε ότι οι Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο και Άατον Γουάν-Μπισάκα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλό είναι να αντικατασταθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γιουνάτεντ ενδιαφέρεται για τον στόπερ της Γουλβς Μαξ Κίλμαν, αλλά και για τον Αμαντού Χαϊντάρα της Λειψίας για τη γραμμή του κέντρου.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News