ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Δυναμική επιστροφή Αγγελάκη στη δράση

Με τη φανέλα της νέας ομάδας του, της Γιάροσλαβ, ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020 επανήλθε στους αγώνες ύστερα από επτά ολόκληρους μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό, που τον είχε οδηγήσει σε αρθροσκόπηση.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης γύρισε στην αγωνιστική δράση ύστερα από επτά ολόκληρους μήνες και με πολύ θετικό τρόπο. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2020 στο απλό ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, έδωσε στην πολωνική λίγκα τους πρώτους αγώνες του με τη νέα του ομάδα, τη Γιάροσλαβ, που ήταν παράλληλα οι πρώτοι για τον ίδιο μετά τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, ο Αγγελάκης είχε αγωνιστεί σε παιχνίδια κατάταξης με τη Ζάμος, την περσινή ομάδα του στην Πολωνία και τον Μάιο ακολούθησε η επέμβαση στο γόνατο, που του στέρησε και σημαντικούς αγώνες με την εθνική ομάδα. Στο ντεμπούτο του με τη Γιάροσλαβ ο 24χρονος αμυντικός έδειξε δυνατός και πέτυχε δύο νίκες.

Πήγε στην Πολωνία μόλις με τρεις εβδομάδες προπονήσεων κι έτσι μπαίνει σταδιακά στα ματς. Αγωνίστηκε στο εντός έδρας με τη Μορλίνι Οστρόντα και τοποθετήθηκε στη θέση 1 της ομάδας. Στη νίκη με 3-1 ήταν καθοριστικός, καθώς στον πρώτο του αγώνα κατέβαλλε τον Γιάκαμπ Βιτκόβσκι με 3-1 σετ και στον δεύτερο τον Μαξιμίλιαν Μιαστόβσκι με 2-1 σετ.

Επίσης στην έδρα της η Γιάροσλαβ επικράτησε με 3-2 και της Γκντανσκ κι έτσι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τη Μπίντγκοζ στους 14 βαθμούς. Ο Αγγελάκης παραμένει στην Πολωνία για προπονήσεις, καθώς η ομάδα του έχει και αυτή την εβδομάδα υποχρεώσεις στην πολωνική λίγκα.

Στο ίδιο πρωτάθλημα μετέχουν βέβαια και ο Παναγιώτης Γκιώνης με τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο. Ο πρώτος δεν έδωσε το «παρών» στα τελευταία ματς της Μπογκόρια, επειδή έχει το γνωστό πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και για κάποιες ημέρες ακόμα θα κάνει μόνο θεραπείες και ενδυνάμωση. Ο συναθλητής του στην εθνική ομάδα, Κωνσταντινόπουλος, έδωσε δύο ατομικούς αγώνες με την Όρλις και είχε ισάριθμες ήττες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News