Θοδωρής Βλάχος: «Θέλαμε τη νίκη για τα παιδιά της Θύρας 7 που χάθηκαν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος και ο τερματοφύλακας Μηνάς Ζερδεβάς απέδωσαν την εντός έδρας ήττα από την Μπρέσια στα λάθη στην επίθεση και στο σκληρό παιχνίδι των Ιταλών, που ανέχτηκαν οι διαιτητές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος και ο τερματοφύλακας Μηνάς Ζερδεβάς απέδωσαν την εντός έδρας ήττα από την Μπρέσια στα λάθη στην επίθεση και στο σκληρό παιχνίδι των Ιταλών, που ανέχτηκαν οι διαιτητές.

Αμφότεροι τόνισαν ότι ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι για να το αφιερώσουν στα παιδιά της Θύρας 7 που χάθηκαν πριν από 41 χρόνια. 

Θοδωρής Βλάχος: «Θέλαμε μία τέτοια μέρα, που η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεχνά ποτέ τα αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, να είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να τους αφιερώναμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα, κυρίως επιθετικά. Μας έλειψαν γκολ κάποιων αθλητών που πράγματι, επιθετικά, είναι πολύ διαφορετικοί. Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων.

Νομίζω, ότι οι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια σήμερα, εκτός έδρας, κάτι που εμείς δεν το είχαμε ποτέ και δεν ξέρω αν θα το έχουμε ποτέ. Ήταν πάρα, πάρα πολύ σκληρό, μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, δεν είχαμε ρυθμό και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος των φάσεων.

Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι τελικός, παίζεται και η πρόκριση, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, όλα τα ματς είναι σημαντικά, δύσκολα και αμφίρροπα. Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, πριν λίγο καιρό παίζαμε πιο ελεύθερα και είχαμε καλύτερη συνοχή και καλύτερα αποτελέσματα».

Ο τερματοφύλακας Μηνάς Ζερεδεβάς είπε από την πλευρά του:

«Σίγουρα, δεν φτάσαμε την απόδοση που θέλαμε και ήμασταν τελείως αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Ήταν ένα κρίσιμο ματς, γιατί από βαθμολογικής άποψης κρίνονταν πολλά και σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να χάνει στην έδρα μας. Παρόλα αυτά, θα ανασυνταχθούμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Σήμερα ήταν και μία ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο, θέλαμε τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγο, για να την αφιερώσουμε στα θύματα της Θύρας 7, όμως δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, δεν τους ξεχνάμε και προσπαθούμε να τους τιμούμε κάθε φορά».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News