Σάκκαρη - Βέκιτς 2-0: Σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά η μεγάλη Μαρία

AMNA/EPA
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, παρά μόνο στο φινάλε του δεύτερου σετ, η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Βέκιτς και συνεχίζει στα ημιτελικά του τουρνουά του Λινζ.
Πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογη της αξίας και του ταλέντου της, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Ντόνα Βέκιτς και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά του Λινζ.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια καθάρισε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 6-3, ενώ στο δεύτερο η Κροάτισσα αντίπαλός της προέβαλε μεγαλύτερη αντίσταση και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Ακόμη κι εκεί, ωστόσο, η μεγάλη Μαρία του τένις στη χώρα μας, έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 10-8 (7-6).
Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Τάουσον και την Μάρτιτς με τη δεύτερη να είναι το φαβορί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
