Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Ζητάω ειρήνη μεταξύ των χωρών»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με ένα ποστ του στο twitter αναφέρεται στα όνειρα όλων των παιδιών και την ειρήνη που πρέπει να επικρατήσει στον κόσμο.

Πέραν του Μεντβέντεφ, που είναι πλέον το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ένας άλλος Ρώσος, ο Αντρέι Ρούμπλεφ είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά του πολέμου προς την Κυβέρνηση της χώρας του, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Το ποστάρισμα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ

«Θυμάστε τι είπα μετά τον τελικό του Australian Open; Αυτή η ιστορία ήταν για μένα, τα όνειρά μου ως παιδί. Και σήμερα θέλω να μιλήσω εκ μέρους όλων των παιδιών στον κόσμο. Όλα τους έχουν όνειρα, η ζωή τους μόλις ξεκίνησε, τόσες ωραίες εμπειρίες θα έρθουν, οι πρώτοι φίλοι, τα πρώτα ωραία συναισθήματα.

Όλα όσα νιώθουν και βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Για αυτό ζητάω ειρήνη στον κόσμο και ειρήνη μεταξύ των χωρών. Τα παιδιά γεννιούνται με έμφυτη την εμπιστοσύνη τους στον κόσμο, πιστεύουν στα πάντα, στους ανθρώπους, στης αγάπη, στην ασφάλεια και τη δικαιοσύνη, στις ευκαιρίες τους για ζωή. Ας είμαστε όλοι ενωμένοι και να τους δείξουμε ότι αυτή είναι η αλήθεια, αφού κανένα παιδί δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News