Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εύχομαι να κατακτήσουμε το τρόπαιο εγώ και η Μαρία Σάκκαρη»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως δεν περίμενε να βρεθεί τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει αυτός και η Μαρία Σάκκαρη το τρόπαιο σε Ρότερνταμ και Αγία Πετρούπολη αντίστοιχα, με τους δύο να βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως δεν περίμενε να βρεθεί τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει αυτός και η Μαρία Σάκκαρη το τρόπαιο σε Ρότερνταμ και Αγία Πετρούπολη αντίστοιχα, με τους δύο να βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά.

Η συνέντευξη τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά:

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ντε Μινόρ: «Ήταν σίγουρα ένας πολύ καλός αγώνας. Ήταν εκπληκτικό το πως κατάφερνε και επέστρεφε κάποιες μπάλες, εγώ προσωπικά ένιωσα πως ήταν εξαιρετικά τα χτυπήματά μου, αλλά έπαιζα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να αμύνεται πάρα πολύ καλά και αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα, το να μπορέσω να μείνω υπομονετικά μέσα στον πόντο και να μη γίνω αμυντικός».

Για την εβδομάδα στο Ρότερνταμ: «Το παιχνίδι μου είναι εκεί, προσπαθώ το καλύτερο που μπορώ. Δεν ξέρω τι θα φέρει η κάθε μέρα, αλλά μπορώ να ελέγξω την προσοχή, την πειθαρχία και τη συγκέντρωση που θα δείξω. Τα υπόλοιπα είναι απλά επιβράβευση των θυσιών και της δουλειάς μου. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να έχω αυτή τη νοοτροπία και είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος για κάθε δυσκολία, να μπορώ να βρω λύσεις σε ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί. Όχι δεν το περίμενα. Έβλεπα τον εαυτό μου να βρίσκεται και πάλι στα γήπεδα λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι».

Για το παιχνίδι με τον Λεχέτσκα: «Είναι ένας παίκτης που είδα πρόσφατα στην Αυστραλία, παίζει πολύ καλό τένις, είναι νέος και έχει και αυτός πολύ υψηλούς στόχους. Δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Ο στόχος μου είναι να βγω έξω και να δείξω το παιχνίδι μου. Θα είναι σημαντικό να βγω εκεί έξω και να τον αντιμετωπίσω σαν κάθε άλλον παίκτη, σα να είναι στο tour πολλά χρόνια. Είμαι έτοιμος γι’ αυτή τη μάχη και θέλω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τη συνέπεια που δείχνει: «Είναι μέρος του παιχνιδιού η συνέπεια και μέρος της καθημερινότητάς μου. Όταν βγαίνω έξω στο γήπεδο θέλω να δίνω το 100% μου, ανεξαρτήτως με ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζω».

Για την Μαρία Σάκκαρη: «Είμαστε στο 65%-70%, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ελπίζω και οι δυο να φύγουμε με το τρόπαιο και με όλες τις χαρές του κόσμου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News