Μαρία Σάκκαρη: «Θα χαλαρώσω με Netflix το βράδυ πριν τον ημιτελικό»

Μαρία Σάκκαρη: Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως θέλει να απολαύσει τη σημερινή της νίκη και θα χαλαρώσει το βράδυ βλέποντας ταινία στο Netflix, πριν τον αυριανό ημιτελικό με την Μπέγκου στην Αγία Πετρούπολη.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως θέλει να απολαύσει τη σημερινή της νίκη και θα χαλαρώσει το βράδυ βλέποντας ταινία στο Netflix, πριν τον αυριανό ημιτελικό με την Μπέγκου στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Έχασα κάποιες φορές το σερβίς μου στο 1ο σετ και ήμουν πίσω με break στο 5-6, κατάφερα όμως να κάνω το break και αυτό μου έδωσε ώθηση για να κερδίσω το tie-break. Πιστεύω πως έκανα ένα πολύ καλό tie-break. Και εκείνη έπαιξε καλά στο tie-break. Το επίπεδο του τένις, ειδικά στο 1ο σετ, ήταν πάρα πολύ υψηλό. Ωστόσο αυτό ήταν δεδομένο με την Ελίζ, το επίπεδο του τένις είναι πάντα πολύ υψηλό όταν παίζω απέναντί της».

Για τη διαφωνία της με τον διαιτητή: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό. Όταν διαφωνείς με τον διαιτητή, δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του. Δεν ξέρω καν ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, πιθανότατα εκείνος είχε δίκιο. Αποφάσισα όμως να μη συνεχίσω αυτή τη διαφωνία, απλά επειδή έπρεπε να συνεχίσω να παίζω και να μείνω συγκεντρωμένη στο παιχνίδι μου».

Για τον ημιτελικό με την Μπέγκου: «Όταν έχεις καθημερινά συνεχόμενους αγώνες, θες να χαλαρώσεις λίγο μετά από μια νίκη. Οπότε δεν θα σκεφτώ τώρα την επόμενη αντίπαλο. Είναι σημαντικό για μένα να χαλαρώσω και θα συγκεντρωθώ στον αυριανό αγώνα από αύριο το πρωί. Τώρα θέλω να απολαύσω τη σημερινή νίκη».

Για την χαλάρωση ενόψει ημιτελικού: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για να χαλαρώνεις, ειδικά τώρα που δεν επιτρέπεται να φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Απλά θα παραγγείλω φαγητό στο ξενοδοχείο για εμένα και την ομάδα μου, θα δούμε κάποια ταινία στο Netflix και θα πέσω στο κρεβάτι. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με αυτό το πρόγραμμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News