Παρασκήνιο: Το μπλόκο στον Γκαγκάτση

Άρχισαν διάφορες επισκέψεις σε Ενώσεις της περιφέρειας για να αποτραπεί η υποψηφιότητα του CEO του ΠΑΟΚ για την προεδρία.

Δεν προλαβαίνει να γράψει κάτι ο Τρελός κι αμέσως γίνεται χαμός! Μεγάλη Παρασκευή κι έβγαλα ρίμα. Ετσι, δεν το λένε οι γραμματιζούμενοι;

Μπαίνω στο παρασύνθημα. Σας αποκάλυψα χθες δύο παραμέτρους για την υπόθεση του Αλμέιδα. Αφ’ ενός την προετοιμασία απ’ την ΑΕΚ για καταγγελίες εις βάρος όσων κατήγγειλαν τον Ματίας, αφ’ ετέρου την υπερασπιστική γραμμή με το επιχείρημα ότι αν τιμωρηθεί με πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ, δεν γίνεται να του επιβληθεί κι άλλη ποινή.

«Είναι μακριά νυχτωμένοι», μου διαμήνυσε ένας γνώστης της νομικής επιστήμης και μου υπενθύμισε ότι προσφάτως στον Μπέο επιβλήθηκαν δύο ποινές: και απ’ τη ΔΕΑΒ κι απ’ τα πειθαρχικά όργανα. Τι αντιλήφθηκα απ’ την άμεση αντίδραση; Οτι κι η άλλη πλευρά είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τα τεχνάσματα του Μελισσανίδη για την προστασία του Αργεντινού.

Πέρα απ’ την ασπίδα στον Αλμέιδα, βέβαια, στα Φιλαδέλφεια έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνουν το σχέδιό τους και για το μπλόκο στην υποψηφιότητα του Γκαγκάτση. Τον Χρυσόστομο στοχοποίησαν. Οχι μόνο του. Μαζί με τον Καρυπίδη. Οπως, μάλιστα, έλεγε μία ψυχή, δίπλα απ’ τον Μελισσανίδη, ο Μάκης κι ο Χρήστος πάνε πακέτο σε όλα τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ. «Κυκλοφορούν διαρκώς μαζί στην Τούμπα λες κι είναι ζευγάρι ή λες και κάνει ο Καρυπίδης τον σωματοφύλακα του Γκαγκάτση».

Οι προσπάθειες για να αποτρέψουν την επικράτηση του Χρυσόστομου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ δεν εξαντλούνται σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά γίνονται και διάφορα αυθημερόν ταξιδάκια για επαφές δια ζώσης. Ενέργειες, όμως, που έγιναν αντιληπτές απ’ την ποδοσφαιρική πιάτσα κι έτσι προκλήθηκε η παρέμβαση του Βόλου υπέρ του Γκαγκάτση. Καλή Ανάσταση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News