Κουρμπέλης Παρασκήνιο: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και μια ακόμα ομάδα της Super League!

Κουρμπέλης Παρασκήνιο: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και μια ακόμα ομάδα της Super League!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μπει σε ένα καλοκαίρι σημαντικών αποφάσεων αφού η Τραμπζονσπόρ δεν τον έχει στα πλάνα της. Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ανοικτή την πόρτα, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Η μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ δεν… έπιασε. Κάτι που έκανε και για τα χρήματα, αλλά και για να δοκιμάσει κάτι στο εξωτερικό.

Το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε ως δανεικός στην Καραγκιουμρούκ. Η ομάδα του, ωστόσο, υποβιβάστηκε και ο ίδιος κατέγραψε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο.

Θα γυρίσει στην Τραμπζονσπόρ με την οποία έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Η τουρκική ομάδα επιθυμεί να τον πουλήσει, για να μην τον χάσει του χρόνου ως ελεύθερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του και το είπε ξανά στον πρώην αρχηγό του. Ωστόσο υπάρχουν φήμες που λένε πως από την Ελλάδα μπήκε στο κόλπο μια ακόμα ομάδα.

Λέγεται πως αυτή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κάνει κίνηση απόκτησης χαφ το καλοκαίρι, αφού ο Μάρκος Αντόνιο θα γυρίσει στη Λάτσιο. Παράλληλα οι πρωταθλητές θέλουν να ενισχυθούν περαιτέρω ενόψει της νέας χρονιά, η οποία θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Πάντως ο 30χρονος μέσος θα κοιτάξει πρώτα να βρει ένα ακόμα συμβόλαιο στο εξωτερικό, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News