Παρασκήνιο: Γιατί ο Καρυπίδης «επιτέθηκε» στον Μάνταλο

Παρασκήνιο: Γιατί ο Καρυπίδης «επιτέθηκε» στον Μάνταλο

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday αποκαλύπτει για ποιο λόγο ο ιδιοκτήτης του Αρη, Θεόδωρος Καρυπίδης τα… έχωσε και στον Σταύρο Μάνταλο μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τι έπαθε ο Καρυπίδης κι εξερράγη μετά τη λήξη του τελικού; Πρώτη φορά ενήργησε ο Θοδωράκης Καρυπίδης κατ’ αυτόν τον τρόπο. Συνήθως έβαζε άλλους να βρίζουν, να κράζουν και να κυνηγούν. Εκείνος έμενε σε απόσταση κι απλώς το έριχνε στις χειρονομίες και σε κάποια ξεψυχισμένα «γαλλικά». Το Σάββατο, όμως, μετατράπηκε σε… χουλιγκάνο μετά την ήττα που γνώρισε ο Αρης στον τελικό.

Αν το πέσιμο στη Φραπάρ το κατανόησαν πολλοί, επειδή έχουν επαναληφθεί παρόμοια σκηνικά σε τελικούς Κυπέλλου από τους παράγοντες της ηττημένης ομάδας, το ντου στον Μάνταλο ξάφνιασε πολύ κόσμο.

Εδώ που τα λέμε, δεν σφύριζε ο Σταύρος στο Πανθεσσαλικό. Πολλοί απόρησαν, λοιπόν, για τη συμπεριφορά του Καρυπίδη. Συνήθως, τέτοιες εκρήξεις σημειώνονται όταν κάποιος θεωρεί ότι τον πρόδωσαν. Μόνο αυτή η σκέψη μπορεί να φέρει έναν άνθρωπο στην κατάσταση, στην οποία βρέθηκε το Σαββατόβραδο ο Θοδωράκης.

Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σταύρακας έδωσε κάποια υπόσχεση στον Καρυπίδη και την αθέτησε. Ούτε μπορώ να διανοηθώ ότι πήρε ο Θόδωρος στο κυνήγι τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ επειδή δεν τον σφύριξε καλά η Φραπάρ, την οποία επέλεξε ο Μάνταλος. Σας μπέρδεψα;

Απλά ήταν τα πράγματα. Ο «Κάρυ» είχε πάρει από άλλους τις διαβεβαιώσεις ότι η επιλογή του Σταύρου θα τον πήγαινε πρίμα στον τελικό. Δεν συνέβη, ωστόσο, κάτι τέτοιο και επειδή δεν γινόταν να βρει όσους του πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ο Θόδωρος τα έβαλε με τον Μάνταλο. Ετσι, ζήσαμε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές στο Πανθεσσαλικό. Για το θέμα του Σταύρου, πάντως, θα επανέλθω διότι αν υποψιαστώ, που έλεγε κι ο Λάκης, ότι μπορεί να έρθουν όλα… Τούμπα, θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο!

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News