Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός έπεσε στο -7 από την κορυφή

Με την ήττα του 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω 7 βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ μετά την 5η αγωνιστική της Super League.
Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο Άρης έκανε ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά και νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1 που είχε στη βασική ενδεκάδα του για πρώτη φορά τον Χάμες Ροντρίγκες.
Στο Ηράκλειο, με κεφαλιά του Απόστολου Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεί στο 8΄ με γκολάρα του Νάρεϊ.
Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός λύγισε 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο, Αϊτόρ και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα.
Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο διπλό (0-2) από τον Παναιτωλικό από γκολ του (σέντερ φορ) Λιβάι και αυτογκόλ του Μλάντεν, σε ένα ματς που έκανε θετικό ντεμπούτο ο Μουκουντί.
Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Λαμία είχαν από ένα δοκάρι και έμειναν στο 0-0, προς μεγάλη απογοήτευση των γηπεδούχων που είχαν πάρει φόρα από το 1-4 στη Νίκαια.
Στο Βόλο η τοπική ομάδα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της, 2-0 επί του Ιωνικού και προωθήθηκε στην 7η θέση
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Ατρόμητος – Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Βόλος – Ιωνικός 2-0
Η βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκινά τον καθαρισμό των μαρμάρων του Παναθηναϊκού Σταδίου με την έμπρακτη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Γι' αυτό αλλάξαμε ταχύτητα φέτος - Δεν θεωρώ ότι η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη»
- Αρης Μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Ζερεμί Πετρίς της Γουότφορντ
- Παναθηναϊκός: Η απουσία που είναι σαν «δώρο» και ο παίκτης που καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά
- Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-3: Τρομερό γκολ από τον Καρέτσα - Έλαμψε κι ο Τζόλης με ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (VIDEO)
