Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός έπεσε στο -7 από την κορυφή

Eurokinissi

Με την ήττα του 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω 7 βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ μετά την 5η αγωνιστική της Super League.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο Άρης έκανε ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά και νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1 που είχε στη βασική ενδεκάδα του για πρώτη φορά τον Χάμες Ροντρίγκες.

Στο Ηράκλειο, με κεφαλιά του Απόστολου Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεί στο 8΄ με γκολάρα του Νάρεϊ.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός λύγισε 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο, Αϊτόρ και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα.

Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο διπλό (0-2) από τον Παναιτωλικό από γκολ του (σέντερ φορ) Λιβάι και αυτογκόλ του Μλάντεν, σε ένα ματς που έκανε θετικό ντεμπούτο ο Μουκουντί.

Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Λαμία είχαν από ένα δοκάρι και έμειναν στο 0-0, προς μεγάλη απογοήτευση των γηπεδούχων που είχαν πάρει φόρα από το 1-4 στη Νίκαια.

Στο Βόλο η τοπική ομάδα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της, 2-0 επί του Ιωνικού και προωθήθηκε στην 7η θέση

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ατρόμητος – Λαμία 0-0

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Βόλος – Ιωνικός  2-0

Η βαθμολογία

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News