Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι ο Γουίλιαμς!

EUROKINISSI
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και η συμμετοχή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νιώθει έντονες ενοχλήσεις και κατά συνέπεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Το ιατρικό πόρισμα έδειξε πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού στην αναμέτρηση με τον Αρη και αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (13/10, 20.00) στο Βελιγράδι.
Ηδη ο έμπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και τις υπόλοιπες ημέρες. Θυμίζουμε ότι εκτός παραμένει ο Νέιτ Γουόλτερς που έχει υποστεί θλάση.
TAGS
# Euroleague
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Μπάσκετ
# Ντέρικ Γουίλιαμς
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
