Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεκ χάνει την υπόλοιπη σεζόν λόγω ρήξης έσω πλαγίου απ' την κόντρα με τον ΛεΝτέι

Σημάδια άφησε στη Ρεάλ Μαδρίτης η νίκη της στο Game 4 με την Παρτίζαν καθώς ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Ντεκ λίγο πριν από το τέλος αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Τέλος η σεζόν για τον 28χρονο φόργουορντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε για δεύτερη φορά την Παρτίζαν στη Stark Arena και ισοφάρισε… 2-2 στο κυνήγι του Final Four του Κάουνας, πλην όμως έχασε για το υπόλοιπο της σεζόν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της. Τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο 28χρονος φόργουορντ αποχώρησε περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος, με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Όλα έγιναν όταν ο Ζακ ΛεΝτέι έπεσε πάνω στον Γκάμπριελ Ντεκ στη διεκδίκηση μιας κατοχής, με αποτέλεσμα το γόνατο του δεύτερου να «κολλήσει» στο παρκέ.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η σοβαρότητα του προβλήματος δεδομένου του γεγονότος πως ο σκληροτράχηλος φόργουορντ έβαλε τα κλάματα, πριν καν αποχωρήσει από το παρκέ -πάντα με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την επομένη του Game 4 με την Παρτίζαν, η «Βασίλισσα» ενημέρωσε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 28χρονου φόργουορντ, ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας κάνει λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Έτσι, ο Τσους Ματέο έχει να διαχειριστεί ακόμη μια σημαντική απουσία στο Game 5 της σειράς με την Παρτίζαν, πέραν εκείνης του Γιαμπουσέλε που τελεί υπό τιμωρία μετά από την… κλωτσοπατινάδα του Game 2 στο WiZink Center.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News