Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θέλει όντως η Πόρτο τον Μαντί Καμαρά;

Μαντί Καμαρά Πόρτο
eurokinissi

Από που προέκυψε η πληροφορία για φλερτ της Πόρτο με τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού και η έξτρα πληροφορία για τους «δράκους» που δίνει αξία στη φήμη.

Και ξαφνικά: η Πόρτο θέλει τον Μαντί Καμαρά. Τι συνέβη και ξαφνικά γράφτηκε παντού ότι ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «δράκων»; Υπάρχει βάση σ’ αυτό; Εύλογες είναι οι ερωτήσεις και θα επιχειρήσουμε να δώσουμε τις απαντήσεις, όσο αυτό είναι εφικτό. Ας αρχίσουμε με κάποια δεδομένα.

Τα δεδομένα

Ο Μαντί Καμαρά, όπως δήλωσε δημόσια μετά τον χαμένο τελικό της Ρόμα κόντρα στη Σεβίλλη, δεν επιθυμεί να επιστρέψει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά να παραμείνει στο εξωτερικό και έχει προτεραιότητα την Ιταλία.

Ο Μαντί Καμαρά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2024, και προφανώς δε μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.

Ο Μαντί Καμαρά από πέρυσι έχει σταματήσει να είναι ένας παίκτης αποκλειστικά πάνω στον οποίο θέλει να χτίσει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι… πήγαν παρακάτω και φέτος θέλουν να πάνε ακόμα πιο κάτω. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι… χαρίζουν σε οποιονδήποτε τον Αφρικανό.

Και πάμε τώρα στα περί Πόρτο. Η πληροφορία προέκυψε από ένα προφίλ στο twitter, όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε παρακάτω, με όνομα: παίκτες της Γουϊνέας. Είναι άγνωστο αν είναι έγκυρο ή απολύτως δημοσιογραφικό αυτό το προφίλ, ωστόσο έχει 6.261 ακολούθους.

Άρα, είναι απλώς μια φήμη ότι η Πόρτο έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Μαντί Καμαρά ή υπάρχει κάποια βάση; Κάποια δημόσια τοποθέτηση δεν υπάρχει που να επιβεβαιώνει ότι η πορτογαλική ομάδα θέλει τον χαφ από τη Γουϊνέα.

Η σημαντική πληροφορία

Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική πληροφορία που δείχνει να ταιριάζει… γάντι. Οι «δράκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που να αγωνίζεται ακριβώς σ’ αυτή τη θέση, που παίζει και ο Μαντί Καμαρά. Κι αυτό επειδή μόλις έχασαν έναν βασικό τους κεντρικό χαφ, τον 32χρονο Κολομβιανό, Ματέους Ουρίμπε, που έφυγε ως ελεύθερος για την Αλ Σάαντ του Κατάρ. Και

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News