Γιώργος Μπαρτζώκας: Θέλει να γιορτάσει στο ΣΕΦ

eurokinissi
Πάρτυ στο ΣΕΦ θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (11/06, 21.15) κόντρα στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλείνει τα 58 και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν να του κάνουν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του, με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ώστε να πάρουν προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε τα καλύτερα στον προπονητή της ομάδας: «Χρόνια πολλά κόουτς!!! Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός σου ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!!! ».
Χρόνια πολλά κόουτς!!! Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός σου ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!!! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/EgFnpLvWYY
— OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) June 11, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-1: Πήρε αυτό που ήθελε ο Δικέφαλος
- Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-2: Το καθάρισε ο Ουναχί
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Πότε ήταν το προηγούμενο ευρωπαϊκό γκολ του Γιάρεμτσουκ
- Ολυμπιακός: Τα χρήματα που πήρε με τη νίκη επί της Γιαγκελόνια
