Μαρτίνεθ: «Η αγορά είναι ανοιχτή και θα έρθουν παίκτες τις επόμενες ημέρες»

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το 1-3 επί της Ρέιντζερς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο νικηφόρο φιλικό με τη Ρέιντζερς, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε πολλές καλές στιγμες, υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να τα δούμε πριν έρθουν τα επίσημα ματς.

Επίσης είμαστε λυπημένοι από τα νέα που μαθαίνουμε από την Ελλάδα για τις πυρκαγιές και τα θύματα. Στέλνουμε στην Ελλάδα τις σκέψεις μας, τα συλλυπητήρια μας και από εδώ που είμαστε σκεφτόμαστε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και πρόσθεσε:

«Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνεις σήμερα, με την κάθε προπόνηση, το κάθε παιχνίδι. Είναι ένα άθλημα που έχει να λάνει με αυτοπεποίθηση. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση οπότε μένουμε σε αυτό. Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε έτοιμοι για κάτι».

Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε: «Έχουμε πάθος για τους στόχους μας. Έχουμε θέσει στόχους δύσκολους, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους. Ειμαστε παθιασμένοι για το πρότζεκτ που έχουμε. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση, η αγορά είναι ανοιχτή και σίγουρα θα έρθουν νέοι παίκτες τις επόμενες μέρες. Για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο. Γιατί αυτός είναι ένας μαραθώνιος. Παρότι το σήμερα μετράει και μέρα-μέρα θα πηγαίνουμε. Πρόκειται για μαθαρώνιο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε έως τώρα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News