Ολυμπιακός: Η... μικρή αλλά μεγάλη λεπτομέρεια με τον Ρέτσο κόντρα στη Γκενκ - Πως βλέπει τη νέα ομάδα

Ρέτσος Γκενκ
eurokinisi

Τι συνέβη με τον Ρέτσο στο ματς του Ολυμπιακού με τη Γκενκ όταν έγινε αλλαγή ο Φορτούνης;

Όλοι το είδαν αλλά λίγοι, μάλλον, το παρατήρησαν. Ο λόγος για το πως διαχειρίστηκαν στον Ολυμπιακό το θέμα της αρχηγίας στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με τη Γκενκ (1-0) για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Πρώτος αρχηγός, ως γνωστόν απ’ όταν η ομάδα ήταν στην Αυστρία για προετοιμασία, επελέγη ο Κώστας Φορτούνης. Πίσω απ’ αυτόν είναι οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας.

Ωστόσο υπάρχουν και ειδικές συνθήκες σαν κι αυτή που συνέβη στο ματς με τους Βέλγους. Όταν βγήκε ο «Φόρτου» ως αλλαγή, τέθηκε ζήτημα σε ποιό μπράτσο θα πάει το περιβραχιόνιο. Κι αυτό γιατί νωρίτερα είχε ήδη βγει ο Ελ Αραμπί ενώ μαζί με τον Κώστα βγήκε και ο Μασούρας ενώ ο Μπουχαλάκης δεν αγωνίστηκε.

Ούτε Μαντί, ούτε Πασχαλάκης

Η επιλογή ήταν να πάει στον Παναγιώτη Ρέτσο και όχι στον Μαντί Καμαρά που έχει συνολικά αρκετά χρόνια στην ομάδα παρά το περυσινό… διάλειμμα με τον δανεισμό του στη Ρόμα, ή τον πολύπειρο Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο οποίος έχει ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται μια ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά δεν είναι. Δείχνει και το πως αντιμετωπίζει πια ο οργανισμός Ολυμπιακός τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου που έφερε πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του και τώρα κάνει ένα restart στην καριέρα του θέλοντας να δώσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού όσα δεν πρόλαβε την πρώτη φορά εξαιτίας της μεταγραφής του στη Λεβερκούζεν.

Εν τω μεταξύ ο Παναγιώτης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γκενκ εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι φέτος οι ερυθρόλευκοι θα είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Δείτε το βίντεο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News