Μαρσέιγ: Ανατροπή με τον Λονγκόρια που παραμένει στη θέση του

Η αναταραχή στις τάξεις της Μαρσέιγ συνεχίζεται με τον πρόεδρο της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια να δίνει συνέντευξη Τύπου και να ανακοινώνει πως θα παραμείνει στη θέση του!

Η κατάσταση στις τάξεις της Μαρσέιγ, αντιπάλου της ΑΕΚ στον όμιλο του UEFA Europa League συνεχίζει να είναι τεταμένη, με τους οπαδούς να έχουν εξοργιστεί από τις αποτυχίες που έχει η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μετά τη φυγή του Μαρθελίνιο από την τεχνική ηγεσία, οι οπαδοί της ομάδας είχαν εξωθήσει σε παραίτηση και τον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια και μάλιστα υπήρξαν φήμες ότι είχαν απειλήσει ακόμα και τη ζωή του.

Την Παρασκευή όμως, μια ημέρα μετά την ισοπαλία με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ, ο Πάμπλο Λονγκόρια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποία γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

«Είχα μία μεγάλη συζήτηση με τον ιδιοκτήτη Φρανκ Μακ Κορτ, ο οποίος μου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του. Αυτά που έγιναν την Δευτέρα είναι ασύλληπτα. Αποφάσισα να παραμείνω στην προεδρία της Μαρσέιγ και ανέθεσα στους δικηγόρους μου, να καταθέσουν μηνύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News