Ντέμης Νικολαΐδης: «Φαίνεται να κάνει χέρι ο Ζίνι»
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την διαιτησία του ΑΕΚ-Ατρόμητος αλλά και του Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ατρόμητος αλλά και στο Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.
Το θέμα έχει να κάνει με την διαιτησία στα δύο παιχνίδια. Ειδικά στο ΑΕΚ-Ατρόμητος συνέβησαν πολλά που προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο τεχνικός του Ατρόμητου Κρις Κόλμαν είπε πως με τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο και μέχρι το πρωί να έπαιζαν δεν θα νικούσαν.
Στην εκπομπή Monday FC ο Ντέμης αναφέρθηκε στην φάση με το δεύτερο πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ και με το οποίο νίκησε. Στο ξεκίνημα της φάσης ελέγχθηκε αν ο Ζίνι ακούμπήσε την μπάλα με το χέρι.
Στο σχόλιο του ο Ντέμης είπε ότι υπάρχει επαφή της μπάλας με το χέρι του Ζίνι, όμως κατά την εκτίμησή του ο VAR θεώρησε ότι δεν είχε πρόθεση ο Ανγκολέζος επιθετικός.
Για το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και σχετικά με το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι με βάση τον νέο κανονισμό ο Ευαγγέλου σωστά σφύριξε την παράβαση, καθώς υπάρχει παρατεταμένο μαρκάρισμα στον Φίλιπ Τζούρισιτς, με τον παίκτη του Αστέρα να τραβάει την φανέλα του Σέρβου μέσα στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
