Αρης: Πρώτη επιλογή είναι ο Σεϊντέ - Έχουν γίνει ήδη επαφές με τον ατζέντη του

Άκης Μάντζιος Άρης
eurokinisi

Ο Αρης θέλει να βάλει τις βάσεις για να κάνει δικό του τον Νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαμπράνης στη Sportday της Τετάρτης (29/11).

O Αρης έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό πεδίο κι ας είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, καθώς έχει  ξεκάθαρο πλάνο για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση και θέλει να προχωρήσει σε συμφωνίες  όσο γίνεται νωρίτερα, προκειμένου ο Μάντζιος να έχει παίκτες στη διάθεσή του στην αυγή του νέου χρόνου, όπως είχε συμβεί πέρυσι και με τον Βλάντι Νταρίντα.

Η πρώτη επιλογή είναι ξεκάθαρα ο Νορβηγός εξτρέμ της Σασουόλο, Εμίλ Σεϊντέ, για τον οποίο έχει γίνει  ήδη συζήτηση με τον ατζέντη του (και ατζέντη του Κάρλσον Μόμπεργκ). Ο 22χρονος ταιριάζει… γάντι στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Αρη, σε μία θέση στην οποία υπάρχει πρόβλημα. Ο Αρης έχει κάνει  σαφές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι τον θέλει και τον θέλει πολύ σε μία προσπάθεια να  κινηθεί γρήγορα.

Ο Σεϊντέ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Σασουόλο, θα ψάξει για μία ομάδα προκειμένου να έχει ευκαιρίες κι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να του τις προσφέρουν. Ο Ακης Μάντζιος μελέτησε τον παίκτη και  άναψε το «πράσινο φως» και πλέον η υπόθεση προχωράει στις επαφές με τη Σασουόλο. Οι «κίτρινοι»  θέλουν να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή, απ’ τη στιγμή που η Σασουόλο δείχνει στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει και βάζει στην κουβέντα και το ποσοστό μεταπώλησης, που θα αφήσει ικανοποιημένους και τους Ιταλούς. Ο προπονητής του Αρη θέλει να έχει διαθέσιμο τον Σεϊντέ στα  παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ, γι’ αυτό οι συζητήσεις αποτελούν προτεραιότητα με στόχο να κλείσει  νωρίς η υπόθεση.

Αν όμως η μεταγραφή του Σεϊντέ τραβήξει σε μάκρος, τότε ο Αρης είναι πολύ πιθανό να πάει σε  εναλλακτικές επιλογές, έχοντας ήδη ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του αριστερού εξτρέμ, που «φωνάζει» για ενίσχυση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News