Νότιγχαμ Φόρεστ: Ζήτησε την εξαίρεση του Ρομπ Τζόουνς από τους επόμενους αγώνες της
Η Νότιγχαμ είναι έντονα δυσαρεστημένη από τη διαιτησία του Ρομπ Τζόουνς στο ματς με την Μπόρνμουθ λόγω της αποβολής του Μπολί με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 23 λεπτών και ζήτησε την εξαίρεση του από τα επόμενα ματς της.
Η αποβολή του Μπολί με δύο κίτρινες σε διάστημα 23 λεπτών, έχουν κάνει έξω φρενών τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχει παράπονα από διαιτητή της αναμέτρησης, Ρομπ Τζόουνς. Συγκεκριμένα είχε φέρει και τα παράπονα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο μετά την λήξη του ματς ο οποίος είχε ζητήσει περισσότερο σεβασμό στην ομάδα του ενώ η Νότιγχαμ προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω σύμφωνα με δημοσίευμα της «Τelegraph».
Συγκεκριμένα έστειλε στον Χάουαρντ Γουέμπ επιστολή με την οποία ζητά την εξαίρεση του διαιτητή από τα επόμενα ματς της ομάδας στην Premier League. Το αν ο επικεφαλής της διαιτησίας της Αγγλίας θα λάβει υπόψιν του το αίτημα της Νότιγχαμ και θα το ικανοποιήσει, θα φανεί από τις επόμενες κιόλας αγωνιστικές.
TAGS
# Premier League
# Premier League
# Αγγλία
# Διαιτησία
# Νότιγχαμ Φόρεστ
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Έχει καλή γνώση των καταστάσεων
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Champions League: Η Παρί διέλυσε τη Βιγιαρεάλ, επική ανατροπή η Γιουνάιτεντ - Η βαθμολογία
- Καιρός: Τοπικές βροχές με πτώση της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΑΕΚ-Ρεάλ, το Ρεν Ολυμπιακός και το ΠΑΟ-Ρεάλ για την Euroleague
