ΠΑΟΚ: Τρομερή ντρίμπλα Καμαρά, «έστειλε» τον Εκόνγκ!

Ο Μαντί Καμαρά «έστειλε» τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ Εκόνγκ με μια μαγική ντρίπλα.

Ο Μαντί Καμαρά είναι αδιαμφισβήτητα ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα και με πλούσιο ταπεραμέντο, αλλά μέχρι στιγμής δεν χαρακτηριζόταν ντριπλερ.

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μαντί έκανε μια ασύλληπτη ντρίπλα, περνώντας κάτω από τα πόδια τον Εκόνγκ και τελειώνοντας τη φάση με το εξωτερικό στο κάτω μέρος της εστίας του Κοτάρσκι.

Φυσικά για καλό δικό μας και για… κακό του συμπαίκτη του υπήρχε βίντεο εκείνη τη στιγμή που τράβηξε όλη τη φάση από την αρχή.

@metropolis955 ⚪️⚫️👏Η φάση της προπόνησης πάντως σε ότι αφορά το πρωί της Παρασκευής (5/7) είχε πρωταγωνιστή τον Μαντί Καμαρά. Κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης του «ένας εναντίον ενός» είχε αντίπαλο τον Εκόνγκ, όπου και του έσκασε μια μυθική ποδιά – ντρίμπλα, δείχνοντας μια ακόμα φορά την ποιότητα του, με τον Νιγηριανό αμυντικό να μην καταλαβαίνει από που του έφυγε! Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απίθανη ντρίμπλα του, ο Καμαρά με ένα «άρρωστο» τελείωμα με εξωτερικό φάλτσο σκόραρε, κερδίζοντας το χειροκρότημ όλων #paok #training #horst #camara #metropolis955 ♬ original sound – Metropolis 95.5

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News