Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λευτέρης Πετρούνιας και Πύρρος Δήμας βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής Μπάσκετ

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκαν στο «Παλέ ντε Μπερσί» θέλοντας να ενισχύσουν την Εθνική μπάσκετ στο ματς ζωής και θανάτου με τη Γερμανία

Οι κορυφαίοι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας – Πύρρος Δήμας βρέθηκαν στην Accor Arena, το γήπεδο που διεξάγεται ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στην Γερμανία προκειμένου να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για μια θέση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε πρόσφατα χάλκινος Ολυμπιονίκης, ωστόσο δεν έχει αναχωρήσει ακόμη από την Γαλλία και επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής ομάδας, όπως έκανε και ο αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου ο οποίος με την σειρά του είδε τον αγώνα του “βασιλιά των κρίκων” δηλώνοντας πως “δεν έχει νιώσει ξανά τέτοια αγωνία”.

Με την σειρά του, ο Πύρρος Δήμας συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες της Team Hellas. Ο θρύλος της άρσης βαρών είχε παρακολουθήσει και τον τελικό του Λευτέρη Πετρούνια και παρακολουθεί μαζί με την σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Λευτέρη Πετρούνια, την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News