Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για τη Μάλμε - Η ενδεκάδα που έχει το προβάδισμα

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στη Μάλμε είναι να κάνει ανάλογη εμφάνιση όπως με την Μπράγκα.

Το… ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει ξανά απόψε ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μάλμε (22:00/Cosmote Sport 3) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν την ηρεμία τους μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, όπου το υπέρ τους 2-0 έγινε 2-2 και παραλίγο να χάσουν κι όλας. Τώρα θέλουν να αλλάξουν σελίδα και να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά θα τονώσει και την ψυχολογία των παικτών.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να βάλει την ίδια που είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Μπράγκα.

Σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Τζολάκης, Κοστίνια, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ρόντινεϊ, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Καμπί.

Ο Ρόντινεϊ αναμένεται να παίξει εκ νέου σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, αν και υπάρχει και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αν ξεκινήσει τότε ο Ρόντινεϊ θα παίξει κανονικά μπακ κι εκτός θα μείνει ο Κοστίνια.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Ολυμπιακός όπου αγωνίζεται έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Ο 12ος παίκτης θα είναι και στο Μάλμε και μάλιστα οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν άφησαν απούλητο ούτε ένα από τα 1.500 εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους. Υπάρχει παρουσία φιλάθλων από την Ελλάδα, αλλά μεγαλύτερη παρουσία έχουν οι ομογενείς που ζουν στο Μάλμε και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι δεν άφησαν την ευκαιρία, να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, να πάει χαμένη. Έτσι οι Πειραιώτες θα ακούν και την φωνή των οπαδών τους, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μάλμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News