Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Όρτα, Κουρμπέλης και το νέο όνομα στη λίστα!

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Όρτα, Κουρμπέλης και το νέο όνομα στη λίστα!

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση χαφ στην μεταγραφική αγορά με τον Αντρέ Όρτα να είναι η πρώτη επιλογή, ενώ ένα νέο όνομα μπήκε στην λίστα, την στιγμή που οι Τούρκοι αναφερουν συνέχεια τον Κουρμπέλη!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχοντας ήδη αποκτήσει τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς κι έπεται συνέχεια.

Με τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά. Αναμένονται κι άλλες μεταγραφές που θα έχουν να κάνουν και με τους χαφ. Ο Αντρέ Όρτα είναι η πρώτη επιλογή και οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε επαφές με την Μπράγκα.

Είναι όμως μια δύσκολη περίπτωση καθώς και η Μπράγκα είναι ομάδα με απαιτήσεις όταν είναι να πουλήσει κάποιον παίκτη της. Ο Όρτα δεν είναι απλή περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός επιμένει, όπως λένε και σήμερα στην Πορτογαλία. Μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμα και 4.000.000 ευρώ για τον 27 χρονο χαφ.

Ωστόσο στην επιφάνεια ήρθε κι ένα ακόμα όνομα, που έχει να κάνει με τον Φρανσίσκο Λεονέλ Λίμα Σίλβα Μασάδο, κατά κόσμον Τσικίνιο.

Ο 28χρονος χαφ, που έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Αντρέ Όρτα, ανήκει στην Μπενφίκα με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι.

Τον Τσικίνιο τον γνωρίζει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ καθώς τον είχε στην Μπράγκα. Φέτος ο Τσικίνιο έχει 16 συμμετοχές με την Μπενφίκα, αλλά περισσότερο παίζοντας ως αλλαγή.

Στα χέρια του έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Έλληνας διεθνής χαφ θέλει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ καθώς δεν υπολογίζεται.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρoυν πως τον έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο είναι ένα δύσκολο θέμα καθώς ο Κουρμπέλης έχει προτεραιότητα να μείνει στο εξωτερικό.

Οι Πειραιώτες, από την μεριά τους, δεν έχουν πει το παραμικρό για την συγκεκριμένη περίπτωση όπως κάνουν γενικά για τις μεταγραφές που τους απασχολούν.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα κάνει κινήσεις για να ενισχύσει και το κέντρο του, πέραν από τις μεταγραφές που θα γίνουν και για το κέντρο της άμυνας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News